Dubbeldäckare stadssightseeingbussturer nu tillgängliga i Pattaya

Pattaya —

Pattaya News är stolta över att introducera en spännande stadsrundtur skräddarsydd för medborgare och turister i Pattaya, allt på en modern dubbeldäckarbuss!

Turerna börjar i Central Pattaya Shopping Center och går från 9:00 och avslutas med den sista omgången 4:00. Bekvämligheten att välja är ditt med två tillgängliga rutter – röd och blå. Oavsett om du vill utforska stopp eller ta natursköna bilder ombord, kommer upplevelsen definitivt att bli minnesvärd.

För dem som föredrar den röda rutten avgår bussar varje timme, totalt 8 turer om dagen, med varje slinga som tar cirka 1.5 timme. Tidtabellen sträcker sig från 9:00 till 4:00. Å andra sidan erbjuder Blue Route avgångar med några timmars mellanrum, med 3 rundor om dagen, där varje slinga tar cirka 2.5 timmar. Schemat börjar kl. 9, 00 och 12.

Denna äventyrsspäckade turné börjar till ett fickvänligt pris och är fullspäckad med specialerbjudanden. Du kan hoppa på och av när du vill, och för en smidig upplevelse kan du köpa specialprisbiljetter på plats genom att visa upp ditt ID-kort (för thailändare). Turnén innehåller också en ljudturné som presenteras via hörlurar på flera språk som thailändska och engelska. Turen besöker en mängd olika platser och platser och är perfekt för dem som vill utforska staden och se vad den har att erbjuda eller få plats med landet.

Ge dig ut på denna anmärkningsvärda resa och börja din dag i centrala Pattaya. Det är en tjänst som är tillgänglig varje dag, vilket säkerställer att du aldrig missar denna möjlighet att utforska och upptäcka Pattayas underverk. För eventuella frågor, kontakta dem på tel./Whatsapp: +66 64 1811234, linje-ID: @ebtp eller på Elefantbussturer.

Aktuella priser och kampanjer kan variera beroende på en mängd olika faktorer.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.