Dine-and-Dash-kunder slår Pattaya Restaurant, andra incidenten denna vecka

Pattaya —

Två äta-och-dash-kunder, enligt uppgift en brittisk man och en ukrainsk man, ska ha lämnat en restaurang i Pattaya utan att betala sin faktura onsdagen den 30 augusti. Restaurangen har redan lämnat in en anmälan till Pattaya-polisen.

En video av händelsen kan ses här.

Notan uppgick till 854 baht, enligt restauranganställda som gav en intervju till The Pattaya News efter händelsen.

Den kvinnliga arbetaren bad att inte bli namngiven och sa att ett par utlänningar gick in på Robin Hood-restaurangen vid Avenue on Second Road igår och beställde lite mat. Men efter att det var dags att betala sin räkning, engagerade en av dem, en man klädd i en orange skjorta, personalen i samtal.

Genom att utnyttja denna distraktion tog den andra mannen i svart skjorta sedan snabbt tag i sedeln och stoppade in den i sin vänstra ficka. De två beordrade sedan personalen att packa ihop sin hämtmat. Efteråt agerade de som om ingenting hade hänt och bara strosade ut ur lokalerna tillsammans.

Den anställde uppgav att hennes restaurang redan hade lämnat in en anmälan till Pattaya-polisen. Hon betonade att mannen i den svarta tröjan var en stamkund som ofta ätit middag på restaurangen. Hon förväntade sig aldrig att han skulle göra något liknande. De är brittiska och ukrainska medborgare, sa den anställde.

Polisen ska undersöka händelsen. Det här är den andra incidenten med middag och fart denna vecka i Pattaya, den andra involverar en thailändsk medborgare på en liten thailändsk restaurang som kan vara en seriebedragare, som vi rapporterade här.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.