17-årig byggnadsarbetare faller till sin död när han arbetar i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 17-årig byggnadsarbetare dog efter att ha fallit från ett tak i Pong-distriktet Chonburi torsdagsmorgonen den 31 augusti.

Händelsen inträffade vid ett lyxigt hus under uppbyggnad i Soi Nong Ta Un i Banglamung-distriktet.

Offret, vars namn undanhölls på grund av sin ålder, arbetade på taket tillsammans med en annan arbetare och sin farbror, Suphon Janhom, 52, när han föll cirka 5 meter till marken.

Suphon berättade för polisen att han hade varnat sin 17-årige brorson att vara försiktig, eftersom han nästan hade ramlat från taket dagen innan. Men offret halkade och föll dagen efter och bröt hans hals och skalle dödligt.

Hans faster, Aphasra Janthavari, 41, sa att hon hade tagit med sin brorson till jobbet med henne för att hjälpa honom att tjäna lite pengar. Hon tillade att han nästan hade ramlat från taket dagen innan, men Suphon hade kunnat ta tag i honom i tid.

Polisen utreder händelsen, men de tror att offrets död var oavsiktlig. Hans kropp skickades till ett lokalt sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.