Påstådd sexförövare som sexuellt trakasserade en tvåårig pojke greps i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 42-årig thailändsk man greps i Chonburis Banglamung-distrikt efter att han påstås ha misshandlat ett tvåårigt barn.

Polisen i Nongprue grep den misstänkte, Chanachai Saino, 43, infödd i Ubon Ratchathani-provinsen, misstänkt för att han påstods ha angripit ett tvåårigt barn.

Gripandet gjordes torsdagen den 31 augusti i Chanachais hus i Pong-området. Han arbetar som byggnadsarbetare.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

I förhör förnekade Chanachai till en början anklagelserna, men erkände senare att han rörde vid barnet på känsliga ställen eftersom han påstod att barnet hade blivit biten av en insekt. Han påstod sig ha använt en salva för att lugna det drabbade området och sa att han hade tagit väl hand om barnet av kärlek.

Emellertid, Pol. Överstelöjtnant Thanatat Chan-im, biträdande utredningschef, sa att Chanachai har en historia av oanständiga handlingar. 2003 dömdes han för två oanständighetsbrott i Sisaket-provinsen och avtjänade tid i fängelse. Han släpptes 2018 och flyttade till området där den påstådda ofredandet ägde rum.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pol. Överstelöjtnant Thanatat sa att polisen väntar på resultatet av barnets fysiska undersökning.

Barnets mormor, som tog hand om barnet medan hennes mamma var borta på jobbet, sa att Chanachai ofta besökte barnet för att leka med henne i rummet. Hon blev chockad när hon fick veta om hans historia.

Chanachai är för närvarande häktad och utredningen pågår.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.