Pattaya Family Fun Day med Hand to Hand Foundation är DENNA helg!

Pattaya —

Markera dina kalendrar för den 9 september 2023, eftersom Hand to Hand Foundation är värd för en Family Fun Day som utlovar en fantastisk tid för alla åldrar!

Med låga entréavgifter och rabatter som visas på reklambladet kan du njuta av en rad spännande aktiviteter vid evenemanget som hålls på Sanook Water Park.

Dagens höjdpunkt är det spännande Flottlopp, där deltagarna kan släppa lös sin kreativitet och tävla om fantastiska priser genom att dekorera sina flottar. För dem som letar efter en adrenalinkick finns det bungyjump och Harley-turer, medan vattenlekområden, familjeturer och lekar för barn garanterar en dag fylld med aktiviteter och energi.

Den bästa delen? Alla intäkter från detta evenemang går till stöd Pattaya familjer i nöd, så ditt roligt bidrar till en ädel sak. Missa inte det! Skanna koden i bannern för mer information och gå med Hand till Hand Foundation för en minnesvärd dag av skratt, spänning och att ge tillbaka.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.