Nattklubben Jannaat i Pattaya välkomnar Jordan Sandhu denna fredag ​​den 8 september

Det är dags att festa eftersom Jannaat Nightclub välkomnar fantastiska Jordan Sandhu denna fredag ​​den 8 september!

Jasminder Singh Sandhu känd professionellt som Jordan Sandhu är en indisk sångare och skådespelare från Punjab. Han är mest känd för sina singlar "Teeje Week", "Muchh Rakhi Aa" och "Handsome Jatta" från Ashke. Han är också känd för att ha samarbetat med textförfattaren Sharanjeet Singh Chohalla Wala på de flesta av sina låtar. Han sångdebuterade med "Muchh Phut Gabruu" och skådespelardebut i Subedar Joginder Singh släppt 2018. (Från hans Wikipedia)

Om du skulle vilja se Jordan Sandhu live på Jannaat, som ligger mitt på Walking Street, kan du boka bord genom att ringa 0802849999, eller 0803859999, eller 0803869999, eller 0803879999!

Du kan också skicka meddelanden till dem på deras Facebook genom att klicka eller knacka här.

De har också en utmärkt Instagram för att hålla koll på alla händelser som händer som du kan besöka här. De erbjuder även möjligheten för privata pool- och yachtfester, inklusive en speciell med Jordan Sandhu den här veckan, kontakta dem gärna för mer information!

Njut av de senaste bilderna och vi ses snart på Jannaat!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/