Äldre australiensisk man hittades död på Suvarnabhumi flygplats

FOTO: bangkokbiznews

Samut Prakan —

En 82-årig australisk man hittades avliden i ankomsthallen på Suvarnabhumi internationella flygplats i Samut Prakan-provinsen tisdagskvällen den 5 september.

Upptäckten av det äldre offret rapporterades till flygplatspolisen vid 8-tiden. Han hittades av en oidentifierad person när han låg över säten på andra våningen i ankomsthallen.

Mannen med australisk nationalitet troddes ha varit död i minst 3 timmar. I enlighet med vanlig redaktionell policy har The Pattaya News avstått från att avslöja hans namn tills hans familj och ambassad har informerats. Hans kropp överfördes till Rättsmedicinska institutet för obduktion.

Enligt polisens initiala antagande kan mannen ha klev av planet när han känt obehag eller drabbats av en intensifierad medfödd sjukdom. Detta ledde till att han vilade på sätena där han tyvärr gick bort.

Hans ambassad underrättas.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.