Pattaya City revolutionerar turismen med TAGTHAi Pattaya Pass-appen

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya City omfamnar en ny turismera med lanseringen av "TAGTHAi Pattaya Pass" den 4 september 2023.

Detta banbrytande initiativ, ledd av borgmästare Mr. Poramase Ngampiches och utvecklat av Mrs. Teerathida Kuwantrarai, VD för Thai Digital Platform for Social Enterprises Company Limited, introducerar "TAGTHAi-appen." Denna app kombinerar förmåner, inträdesbiljetter och matställen i ett enda digitalt pass, vilket effektiviserar Thailands utforskning för resenärer.

Projektet stöds av över 50 organisationer som spänner över olika turistsektorer och syftar till att förbättra Thailands turismupplevelse, med målet att locka till sig Free Individual Traveler (FIT) genom att erbjuda bekväma resealternativ. Med över 700,000 XNUMX nedladdningar håller TAGTHAi på att bli en primär digital turismapplikation i Thailand.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

Resenärer kan enkelt köpa sitt digitala pass genom TAGTHAi-appen eller www.tagthai.com för att få tillgång till exklusiva privilegier och TAGTHAI Pattaya Pass. För frågor, kontakta 092-7426546 eller mejla tanatanik.b@tagthai.com.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.