Jomtien Beach Fishermen erkänner oorganisation, lovar förbättringar

Pattaya —

Lokala fiskare i Jomtien har lovat förbättringar, efter att de mötts av tunga klagomål angående orenheten på Jomtien Beach, särskilt i området där de har tagit sina båtar iland och startat en tillfällig skaldjursmarknad.

Klagomål har lämnats in mot fiskarna av oroliga medborgare över det nuvarande oorganiserade och röriga tillståndet i denna del av Jomtien Beach. Oredan har skapat en ful bild för turister och skadat stadens totala turism.

Det berörda området omfattar specifikt dockningsområdet för det lokala fiskesamhället nära Chaiyapreuk-korsningen. Kritikerna uttryckte att området är rörigt och ostädat, med fiskarnas utrustning och personliga tillhörigheter utspridda överallt.

Tillståndet i området har väckt oro för att det strider mot stadens engagemang för att upprätthålla strändernas renhet för att tillgodose både turister och invånare.

Som svar på dessa farhågor medgav Nares Saelee, ordförande för den lokala fiskargruppen i Jomtien Beach, att området verkligen är rörigt och orent. Han uttryckte sina kollegors uppriktiga avsikt att förbättra området samtidigt som han uppmanade allmänheten att följa upp deras framsteg inom en vecka.

Fiskegruppen ber om ursäkt till invånarna och turisterna för besväret. De lovade också att genomföra åtgärder för att säkerställa att sådana förbiseenden inte händer igen i framtiden.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.