Varvsägare krossad till döds på Jomtien Beach av sin egen traktor

Pattaya —

En varvsägare av thailändsk nationalitet krossades till döds när hans traktor välte på Jomtien Beach i morse den 7 september. Mannen försökte dra upp en motorbåt ur havet med sin traktor.

Tragedin utspelade sig runt 7 idag, på Jomtien Beach vid båtrampen nära Jomtien Soi 11. Pattayas polis och ett räddningsteam rusade till platsen för att hitta offret, Mr. Manit Jaiman, 73, redan död på stranden, omgiven av hans släktingar.

Vid inspektion hittade polisen två stillastående traktorer, vardera med en hästkraft på 6,600 XNUMX på stranden, tillsammans med en motorbåt som flyter i havet.

Den avlidnes släktingar och ögonvittnen till olyckan, vars namn inte släpptes till pressen, berättade för Pattaya-polisen att Mr Manit, en varvsägare, försökte dra sin speedbåt upp ur havet med en traktor när ratten på hans fordonet fastnade i sanden, vilket fick en annan person att ta med en annan traktor för att hjälpa honom att dra ut den.

Men i det ögonblicket tappade den avlidnes traktor balansen och vände åt sidan och krossade offret. Hans anhöriga skyndade sig att hjälpa och befriade honom från traktorn, men han avled kort därefter på grund av svåra skador.

Pol. Överstelöjtnant Tatchasak Jiratikulchai, en utredare, bjöd in släktingarna att ge sina vittnesmål på polisstationen. Kroppen fördes till Banglamungs sjukhus i väntan på begravningsarrangemang.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.