Pattaya Cricket Club Fund-Raising Golf Day på Kwan Golf

Pattaya-

Den 2 september 2023 begav sig Pattaya CC-golfarna, deras vänner, några nybörjare och spelare från Our Golf Gang (OGG) ut på Kwans 9-håls golfbana för att samla in pengar till PCC-nätanläggningen. 

  Evenemanget hade organiserats av Trevor Moolman och Reds Liddel, med hjälp av Clive Rogerson, Crunch Christie och Simon Philbrook, och stöd i form av utlottningspriser från Outback Bar och Paddy's Bar båda vid Mabprachan Lake. De 35 spelarna var organiserade i 4-bollsmatcher med två rundor på 9-hålsbanan med närmaste pin-tävlingarna vid 2nd, 5e, och 8th hål och en Utmana proffset över vattnet på 7:anth. Proffset var Jamie Sturley som vann de flesta, men inte alla utmaningarna.

   Evenemanget började med en putt-off den 9th hål som vanns av Andy Rich från OGG och tvåa blev Martin Woodall. Därefter sköt spelarna till sina startutslagsplatser och började ta sig an den notoriskt svåra banan, med hjälp av flera öl. De flesta av stiften är 80 till 200 yards långa, men det var smalt med massor av träd och bunkrar, så spelarna var tvungna att vara på sin metall. Vinnarna av dagen var ett lag av de mest erfarna spelarna med respektabla handikapp på 10 eller så, nämligen Simon Philbrook, Gavin Perfect, John och Mike, som slutade 14 under med 2 örnar och 10 birdies. Tvåan var ett kombinationslag av PCC- och OGG-spelare, Bob, Animal, Scoie och Woody, som slutade med 11 under med 2 örnar och 7 birdies. Trea var ett annat OGG-lag med Robyn, John G, Ron och Andy med 10 under, alla från birdies. Närmast pin-vinnarna var Bryan Bowman på 2:annd, Wan på 5:ane, och Gavin Perfect på 8:anth

  

  Efter de två omgångarna bjöds det på lunch i klubbhuset, prisutdelning, utlottning och tack för hjälpen från Kwan Golf och arrangörerna. Slutligen var det en bötessession för att bestraffa busigt beteende på banan och de vanliga sakerna som luftskott, holes-in-one, att vara väldigt lång eller väldigt kort, dö håret och bära upprörande kläder etc. Det var en dag av utmanande golf och mycket roligt bland underbart sällskap. Förhoppningen är att evenemanget ska upprepas nästa år.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/