Miss Grand Chonburi 2024 drar igång i storslagen stil

FOTO: มิสแกรนด์ชลบุรี

Chonburi -

Den efterlängtade "Miss Grand Chonburi 2024" startade officiellt med en storslagen presskonferens som hölls på Royal Garden Plaza, Pattaya, lördagen den 9 september.

Evenemanget pryddes av uppskattade dignitärer från stadsförvaltningen, som visade sitt helhjärtade stöd för tävlingen: Mr. Wittaya Khunpluem, presidenten för Chonburi Provincial Administration Organisation, Mr. Poramase Ngampiches, borgmästare i Pattaya, och Mr. Surat Thepchaito, Pattayas turist- och sportchef.

Mr. Chirathivat Supharattanaseree, chefen för Miss Grand Chonburi-tävlingen, satte scenen för ett spännande evenemang. Tävlingen innehåller en tredagars, två nätters retreat för tävlande på den överdådiga MGM Macau-resorten, exklusiva sessioner i det "svarta rummet", nattklänningsmodefotografier och hisnande badkläder mot den pittoreska bakgrunden av Pattayas ikoniska kustlinje.

FOTO: มิสแกรนด์ชลบุรี

Enligt Mr. Chirathivat kommer badkläderstävlingen på Pattaya Beach den 9 november 2023 att se deltagarna gå självsäkert längs den världsberömda stranden, och avslutas med en galakväll på Castello Di Bellagio Pattaya, ett lyxigt stadslandmärke.

Den krönta Miss Grand Chonburi 2024 kommer att få ett kontantpris på över 300,000 XNUMX Baht. Deltagarna är också garanterade ett rikt utbud av belöningar, inklusive internationella resemöjligheter, prestigefyllda kronor och många presentkort från generösa sponsorer.

FOTO: มิสแกรนด์ชลบุรี

Följande är ett kort schema för Miss Grand Chonburi 2024-tävlingen:

  • 3-5 november: Secret Room Activities and Fashion Set på MGM Macau
  • 6-8 november: Aktiviteter i Pattaya, Chonburi
  • 9 november 2566: Baddräktstävling på Pattaya Beach
  • 10 november 2566: Galamiddag på Castello Di Bellagio Pattaya
  • 11 november 2566: Sista tävlingen på Once Upon a Time, Chonburi

Missa inte detta extraordinära evenemang! Följ dem på Miss Grand Chonburi Facebook fansida för uppdateringar och livebevakning.

FOTO: มิสแกรนด์ชลบุรี

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.