Pattaya Coffee Society-evenemang kommer att äga rum i Central Pattaya Shopping Center

Pattaya —

Pattaya Coffee Society 2023 kommer till staden, och det är en kaffeälskares dröm som går i uppfyllelse! Detta spännande evenemang kommer att äga rum på första våningen i Central Pattaya shoppingcenter, där kaffeälskare från hela Thailand kommer att samlas för en fantastisk tid.

En höjdpunkt under evenemanget är "GBI Cup Battle", där du kan prova olika kaffe från olika rosterier för en chans att vinna ett kontantpris på 200,000 XNUMX baht och en resa till en berömd kaffefarm i Etiopien. Detta är en perfekt chans att upptäcka nya smaker, utbyta kunskap och chatta med andra kaffeälskare.

Från 25 till 28 september ståtar evenemanget med massor av spännande aktiviteter. Om du inte gillar kaffe, oroa dig inte. Du kan också utforska världen av tillverkad choklad i "Chocolate Journey" av Craftmunity.

Spara datumet. Gå till centrala Pattayas första våning och njut av kaffeextravaganzan på Pattaya Coffee Society 2023. Det är ett måste-besök för kaffeentusiaster och alla som letar efter en trevlig stund.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.