Hope for Strays Foundation i Pattaya lanserar livräddningskampanj för att säkra ett nytt skydd för 300 hundar

FOTO: Hope for Strays Foundation

PRESSMEDDELANDE:

Hope for Strays Foundation, en fullt registrerad ideell organisation, belägen i Nongprue, öster om Pattaya, har fått förödande nyheter. Vi driver ett härbärge som rymmer för närvarande över 300 hundar. Arrendet på marken löper ut i mars nästa år och vi kommer att behöva flytta hundarna till ett nytt skydd och ta bort det befintliga skyddet från landa. Utan ett nytt härbärge kommer dessa oskyldiga liv att lämnas utan en fristad.

Hope for Strays har ägnat sig åt att rädda och rehabilitera övergivna, misshandlade och försummade hundar i Thailand i nästan 15 år med härbärget i drift under de senaste 7 åren. Vårt uppdrag har alltid varit att ge hundarna den kärlek, omsorg och andra chanser de förtjänar. Vi har gett tusentals vaccinationer, steriliserat över 400 hundar, tagit hundar till veterinären för behandling av sjuka eller skadade hundar flera gånger i veckan och matar många hundar på gatan två gånger om dagen. Det är hjärtskärande att tänka på den osäkra framtid som dessa hundar står inför om vi inte kan säkra ett nytt skydd åt dem. Vi är i desperat behov av ekonomisk hjälp för att bygga ett nytt skydd som kan ta emot dessa älskade hundar och garantera deras säkerhet och lycka.

FOTO: Hope for Strays Foundation

Vi behöver samla in pengar för att:

  1. Skaffa lämplig mark: Vi måste hitta en tomt som erbjuder gott om utrymme och en säker miljö för att hundarna ska trivas. Vårt enda alternativ för tillfället är jordbruksmark i norra centrala Thailand. Även om denna mark är betald för den saknar många av de tjänster som behövs för att driva skyddet. Det saknas också turister, som utgör en betydande del av stiftelsens inkomster, i Pattaya-området.
  2. Skyddskonstruktion: Bygga en ny anläggning med lämpliga inhägnader, bekväma utrymmen, ordentlig ventilation och nödvändiga bekvämligheter för att tillgodose de unika behoven hos räddningen.
  3. Rivning av det befintliga skyddsrummet för att möta markägarnas krav på att återställa marken till ursprungligt skick.
FOTO: Hope for Strays Foundation

Vi kan inte nog betona hur brådskande denna situation är. Det kommer att ta tid att designa, tillåta och bygga ett nytt skydd och riva det gamla skyddet samt att överföra stiftelsens registrering. Vi söker ett initialt belopp på 1 miljon Baht för att sätta upp en mur runt marken och tillhandahålla elservice och en inledande kennelbyggnad. Dessa oskyldiga liv är beroende av våra kollektiva ansträngningar för att ge dem en säker och bekväm miljö. Ingen hund ska lämnas kvar eller tvingas lida på grund av omständigheter utanför deras kontroll.

Besök Hope for Strays kl Hope for Strays Foundation

Var med och ge ett nytt härbärge kl Gå fond mig

FOTO: Hope for Strays Foundation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.