Thailands inrikesminister Anutin önskar "Odelat Thailand" på sin födelsedag

FOTO: Matichon

Nationellt —

Anutin Charnvirakul, Thailands nya inrikesminister, firade sin 57-årsdag idag, den 13 september, och önskade nationell harmoni.

"Må heliga enheter bidra till att ge det thailändska folket lycka och robust hälsa. Må Thailand vara fritt från konflikter, och må den thailändska nationen utvecklas och blomstra”, sa Anutin på onsdagen vid Wat Ratchabophit i Bangkok under sitt tillfälliga födelsedagsfirande.

Inrikesministern, nu 57, hyllade den kungliga statyn av Hans Majestät Kung Chulalongkorn, Rama V, innan han hyllade Somdet Phra Maha Wirawong, sekreteraren till den högsta patriarken, vid templet.

Han åtföljdes av många regeringstjänstemän och medarbetare. Anutin tog sedan ett gruppfoto och lämnade templet till regeringsbyggnaden för att delta i det första officiella regeringsmötet för Thailands nya regering.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.