Peturday: Elevating Pet Care i Pratumnak, Pattaya

PATTAYA, PRATUMNAK_ – En ny satsning, "Peturday", har öppnat sina dörrar i hjärtat av Pratumnak, Pattaya, och lovar inte bara högkvalitativt foder och tillbehör för husdjur utan också en fristad för husdjursentusiaster.

Bakom varumärket finns en passionerad djurälskare som har vävt sin kärlek till djur under hela hennes livs berättelse. Från glada dagar av att växa upp med hundar till det nuvarande sällskapet med hennes tre älskade katter, hennes resa med husdjur är verkligen hjärtevärmande. Det är denna inneboende kärlek och förståelse för husdjur som är uppenbar i varje aspekt av "Peturday".

Utöver bara en detaljhandelsupplevelse strävar "Peturday" efter att vara mer. Ägaren föreställer sig det som en livlig gemenskapsnav där djurälskare kan samlas, dela historier och delta i olika sociala evenemang för husdjur. Sådana evenemang främjar inte bara hälsosam socialisering för husdjur utan hjälper också till att skapa ett nätverk av stödjande husdjursföräldrar.

Produkterna i hyllorna speglar butikens engagemang för kvalitet. Varje djurfodermärke har noggrant undersökts och valts ut för att säkerställa att det uppfyller de högsta standarderna för näring och säkerhet. Husdjur är trots allt inte bara djur; de är familj. Och på "Peturday" förtjänar familjen det bästa.

För dem i och runt Pratumnak, Pattaya, är "Peturday" inte bara en butik – det är en rörelse. En rörelse för att förbättra livet för husdjur och de människor som älskar dem.

**Om Peturday**:

Belägen vid
337, 10 Phra Tamnak, Bang Lamung District, Chon Buri 20150 Peturday erbjuder förstklassig husdjursmat, tillbehör och en rad sociala evenemang som syftar till att främja en sammanhållen gemenskap av djurälskare.

För mer information kom in i butiken för att uppleva det själv eller kolla in dem på Facebook här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/