En speciell fotorundtur i Benedictus hus i Pattaya

Vi var nyligen glada och privilegierade över att bli inbjudna till den ganska nya turistattraktionen Benedictus hus i Pattaya.

Beläget i Na Jomtien, inte långt från Na Jomtiens polisstation, lockar den nya turistattraktionen och landmärkesdestinationen, som nyligen vunnit priser från Chonburi, tusentals besökare, både internationella och inhemska thailändare.

The House of Benedict är en vacker attraktion med en varierad mängd konst och kreativitet spridd över hela lokalen och är perfekt för familjer och de som älskar att ta perfekta Instagram-foton och fantastiska TikTok-videor. Vi gjorde också en speciell videorundtur i huset som kan hittas genom att trycka eller klicka här.

Det är lättare att visa dig hur fantastiskt Benedictus hus är kontra att skriva en lång artikel, så innan vi hoppar till bilderna kan du trycka eller klicka här för att besöka deras otroliga Facebook med deras kontaktinformation, exakt plats, priser, öppettider och mer.

Njut av bilderna så ses vi snart i huset! Tips: Om du trycker på ett foto öppnas ett annat fönster och låter dig enkelt klicka dig igenom fotogalleriet kontra rullning!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/