Läsartalkback: Tror du att högsäsong 2023 kommer att bli framgångsrik i Pattaya?

Följande är vår veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsrelaterad fråga till våra läsare och sedan efter någon vecka publicerar en mängd olika och intressanta svar. Dessa talkbacks läses ofta av Pattaya Citys ledare och relevanta tjänstemän och vi har fått höra att de tar hänsyn till invånarnas åsikter i beslutsfattandet.

Den här veckan bör vår fråga ge många unika perspektiv och åsikter:

Tror du att högsäsong 2023 kommer att bli framgångsrik i Pattaya?

Vad tror du? Berätta för oss i kommentarerna, kommentarer på sociala medier eller e-posta oss på Editor@thepattayanews.com. Vi kommer att publicera några av de bästa svaren om någon vecka. Ses snart!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/