Chonburis spännande Buffalo Racing Festival 2023 planeras från 20 till 28 oktober

FOTO: PRPATTAYA

Chonburi —

Den livliga staden Mueang Chonburi förbereder sig för den spännande Buffalo Racing Festival, som är planerad till den 20:e till den 28:e oktober 2023. Denna månghundraåriga tradition hyllar vattenbufflarnas oumbärliga roll i thailändskt jordbruk samtidigt som den erbjuder ett spännande spektakel för både lokalbefolkningen och turister.

Festivalen kommer att inledas med en livlig parad med vackert utsmyckade bufflar, traditionella uppträdanden och livlig musik, som fängslar publiken med regionens rika kultur.

Festivalens höjdpunkt, som sträcker sig från 20 till 28 oktober, är utan tvekan de hjärtspännande buffelloppen. Skickliga jockeys är beredda att visa sin exceptionella smidighet när de styr sina mäktiga buffelladdningar längs banan. Tävlingarna förväntas dra tävlande och åskådare från hela landet inklusive hundratals utländska åskådare.

FOTO: PRPATTAYA

Eventområdet kommer att arrangeras på fältet framför Mueang Chonburi distriktskontor. Missa inte denna chans att bevittna spänningen i Chonburi's Buffalo Racing Festival som lovar oförglömliga minnen!

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.