Lunique Real Estate samarbetar med Banyan Tree Group för att avslöja 'Skypark Lucean Jomtien

Jomtien Pattaya-

Upplev Luxury Seaside Living på "Skypark Lucean Jomtien Pattaya."

Inbäddat i hjärtat av Jomtien tar Skypark Lucean Jomtien Pattaya stolt sin plats bland de framstående varumärkena under Banyan Tree Group. En nyligen storslagen lanseringshändelse ägde rum på eftermiddagen den 19 september 2023 och präglades av Uradee Kunkiratiyut, verkställande direktör för Lunique Real Estate Company Limited, och Stuart David Reading, VD för Banyan Tree Group Property Development . Eventets lockelse förstärktes ytterligare av närvaron av en speciell gäst, den berömda skådespelaren "Boy" Pakorn Chatborirak.

Med en imponerande investering på upp till 1 miljard baht, fick projektet omedelbara bokningar innan det officiella lanseringen. Börjar på lockande 3.6 miljoner baht, och med förtroende för att försäljningen kommer att stänga inom bara 2 år
Uradee berättade att projektet förkroppsligar essensen av kvalitetstid med familjen, vilket sömlöst uttrycker det i ett lyxigt bostadsrättsprojekt vid havet i hjärtat av Pattaya. Varje detalj har genomtänkt designats för att smälta harmoniskt med den orörda naturen, vilket erbjuder en oöverträffad och uppslukande avkopplingsupplevelse.

Med ledning i världsklass av Banyan Tree Group sätter detta projekt ett nytt riktmärke för lyxliv. Som stolta ägare av Skypark Lucean Jomtien Pattaya-enheter kommer du automatiskt att välkomnas till The Sanctuary Club, en inkörsport till en värld av exklusiva förmåner och betydande rabatter på tjänster som erbjuds av Banyan Tree Group över hela världen.

Det här projektet sträcker sig över 8 rai (cirka 13,000 4.5 kvadratmeter) av utmärkt mark och har ett imponerande totalt investeringsvärde på 60 miljarder baht. Projektet består av två faser, Fas A med en 31-våningsbyggnad och Fas B med en 899-våningsbyggnad, totalt 200 enheter. Dessa byggnader ligger bara XNUMX meter från Jomtien Beach, och erbjuder en mängd bekvämligheter för en komplett och exceptionell livsupplevelse.

För de som är intresserade av att besöka projektet eller få ytterligare information kan du boka tid och göra förfrågningar på 098-861-2727 eller utforska ytterligare projektinformation på webbplatsen www.skyparklucean.com.

Stuart uttryckte sin entusiasm och sa: "Vi är glada över att ha undertecknat detta samarbete med Lunique Real Estate. Detta markerar ett viktigt steg mot att skapa ett nytt riktmärke för bostadsrätter i Pattaya-området. Med ett centralt läge som stödjer alla aktiviteter och tillåter invånarna att fördjupa sig i Jomtien Beachs naturliga skönhet, fortsätter Pattaya att vara en inkörsport till ekonomisk tillväxt, med en stark efterfrågan på fastigheter. Det överväldigande intresset och responsen vi har fått efter att vi öppnat bokningar i den första fasen är verkligen glädjande.”

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/