Chonburi motorcyklist dog i en tragisk incident på Sandy Road

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En motorcyklist klämdes ihjäl av en 10-hjuling när hans motorcykel halkade och föll på en sandväg i Mueang-distriktet i Chonburi.

Olyckan inträffade på en förbifart på väg till Bangkok måndagen den 25 september. När de kom till platsen såg räddningspersonalen kroppen av en man vid namn Mr. Surasak Setthajit, 21, liggande på vägen med allvarliga huvudskador.

Den avlidne verkade vara en matleveransryttare. Ett ögonvittne till olyckan, herr Watchara Daengprakham, 32, berättade för lokala medier att han såg offret köra en motorcykel tillsammans med en 10-hjuling. När han kom fram till olycksplatsen halkade offrets motorcykel på ett tjockt lager sand och föll under lastbilens bakhjul, vilket ledde till att han klämdes ihjäl.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt lastbilschauffören, Anon Jaicham, 35, färdades han längst till vänster. Han hävdade att han såg offret, som körde bredvid sin lastbil, plötsligt svänga för att undvika en annan cykel, vilket fick offrets motorcykel att sladda på sandgatan. Herr Anon försökte väja för att undvika offret, men kunde inte göra det i tid.

Kroppen skickades till ett lokalt sjukhus för att vänta på begravningsarrangemang. Polisen granskar CCTV-bilder för att fastställa vem som var felet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.