Kraftiga regn i alla regioner i Thailand förväntas under de kommande dagarna

Nationella -

Thailands meteorologiska avdelning meddelade att en tropisk storm gradvis försvagas men fortfarande producerar kraftiga till mycket kraftiga regn. Den förväntas passera över Thailand under de kommande dagarna, från 26 september till 29 september 2023.

Klockan 01:00 den 26 september 2023 har en tropisk depression försvagats och närmade sig betydligt lågtryck i Da Nang-regionen, Vietnam. Den förväntas följa det nordöstra monsuntråget som passerar genom den övre delen av Thailand från 26 september till 29 september 2023. Det kommer att resultera i kraftiga regn i flera områden, inklusive de norra, nordöstra, centrala, Bangkok, östra och södra regionerna av Thailand.

Invånare i dessa områden bör vara försiktiga med potentiella faror som kraftiga till mycket kraftiga regn och kraftiga byiga vindar, vilket kan leda till översvämningar och jordskred, särskilt i kuperade och låglänta områden.

Det rekommenderas också att vara försiktig när du reser genom regioner med åskväder och att undvika öppna fält, stora träd och svaga reklamskyltar.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.