Gör dig redo för en rolig Halloween-månad, fyll din själ med glädje på Jannaat Club i oktober!

Sugen på en episk händelse? De brygger upp något grymt roligt denna Halloween-månad på Jannaat Club i oktober 2023.

Jannaat är alltid din bästa destination för en fest och när Pattaya ångar mot högsäsong kommer oktober inte att bli annorlunda. Jannaat kommer också alltid med topptalanger och överraskningar som ett besök nyligen från den ledande indiska konstnären Jordan Sandhu!


Beläget i hjärtat av Walking Street, Pattayas världsberömda nattlivsdistrikt, välkomnar Jannaat alla och spelar en mängd olika musik från hela världen.

Med fantastiska shower som magdans och internationella DJs varje kväll hittar du säkert något som är din stil. Jannaat är en nattklubb i världsklass som välkomnar alla att festa och skapa minnen som varar livet ut.

Inträde är gratis!

Jannaat har öppet varje kväll till sent, och du kan också boka bord för att se till att du kan få den bästa platsen genom att ringa, 080-284-9999 eller: 080-385-9999, 080-386-9999, 080- 387-9999.

De har också en utmärkt Instagram och Facebook för att hänga med i alla händelser som händer.

Visste du att de också gör pool- och yachtfester? Hör gärna av dig för mer information!

Kolla in några av deras senaste foton och videor och gör dig redo att gå med Jannaat för en kväll du sent kommer att glömma!


Detta är en sponsrad annons.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.