Nytt turistpoliskontor öppnar i Jomtien

Pattaya/Jomtien —

En ny byggnad för turistpolisen invigdes officiellt i Jomtien för att underlätta för turister som letar efter hjälp.

Den nya byggnaden ligger på 406/357 på Jomtien Beach Road, Nongprue underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, nära Tinnie's Pies. Det är en tre våningar betongbyggnad som byggdes med en budget på 2 miljoner baht på statlig mark under finansdepartementet.

Bottenvåningen i byggnaden består av reception, operationscentral, kontor samt internerings- och kontrollrum. På andra våningen finns förråd för bevis och arbetsplatser för poliser. Tredje våningen fungerar som boende för viss turistpolispersonal under 2:a divisionen.

Pol. Generallöjtnant Sukun Phrommaion, befälhavare för turistpolisen, presiderade över öppningsceremonin av kontoret onsdagen den 27 september. Han sa att turistpolisavdelningen har en policy för att förbättra sitt utredningsarbete för att bli mer heltäckande och effektivt, enligt konceptet "One-Stop Service".

Den nya byggnaden är en del av detta initiativ, och den kommer att tillhandahålla en mängd olika tjänster till turister och utredningsmöjligheter.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.