Thailändsk polis hittade mer än 300 miljoner baht narkotika i razzia i Nakhon Pathom

Nationella -

Pol. General Torsak Sukvimol, nyvald thailändsk polischef, genomförde en gemensam operation med justitieministern på en räd av ett knarkhus och beslagtog olagliga ämnen för mer än 300 miljoner baht.

Kl. 2 den 30 september 28, Pol. Överste Thawee Sodsong, justitieministern, Pol. Gen Torsak och andra relevanta tjänstemän höll en presskonferens om en sökoperation med stora narkotikaplatser i samarbete med patrull- och specialoperationsdivision 191, i huvudstadsdistriktet i Nakhon Pathom-provinsen.

Efter sökningen hittades olika typer av narkotika som bevis, inklusive 15 miljoner piller amfetamin, 443 barer heroin, 420 kilo kristallin metamfetamin, gott vatten och liknande olagliga substanser. Det fanns fyra påstådda misstänkta tillfångatagna som involverade hemlig handel med narkotika: Apichat Ekkachin, 4 år, Charan Khieoprai, 38 år, Watchara Khieoprai, 38 år och Chalit Khieoprai, 36 år.

Pol. Överste Thawee uppgav vid presskonferensen att operationen är betydande eftersom det illegala droghuset låg i ett samhälle, i hjärtat av Thailand. De misstänkta misstänkta har långa brottsregister som rör narkotika. Pol. Överste Thawee betonade också att sätta olagliga ämnen på hög beredskap och gav order till narkotikakontrollstyrelsen att ta kontroll över narkotikaaktiviteter inom 100 dagar.


Pol. General Torsak fick en vittnesrapport om utredningen om att de fyra påstådda misstänkta delade ut olagliga substanser med fordon till narkomaner och nöjesdistrikt i områdena Borommaratchachonnani Road och Phutthamonthon Sai 4 Road, Nakhon Pathom-provinsen. De påstådda misstänkta erkände att de skulle få 5 miljoner baht totalt för att distribuera de olagliga ämnena. De narkotiska ämnena ska ha transporterats genom naturliga kanaler från en grannlandsgräns nära norra Thailand.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.