Efterlyst man arresterad vid gränsen mellan Thailand och Kambodja kopplad till telefonbedrägeriverksamhet

Nationella -

Vid Aranyaprathet Border Checkpoint, Sa Kaeo-provinsen, fångade kungliga thailändska immigrationstjänstemän och relevanta myndigheter en efterlyst man som endast identifierades som Mr. Sorasin, 21 år gammal, påstås vara inblandad i telefonbedrägerioperationer genom att öppna mulebankkonton.

Mr. Sorasin lämnade Thailand i hopp om att få arbeta med telefonbedragare i Poi Pet City, Kambodja, innan han greps vid gränskontrollen sa Thai Immigration. Men det fanns också en arresteringsorder på Sorasin från Amnat Charoens provinsdomstol för att ha spridit falsk information via datorsystem.

I en ytterligare utredning fick poliserna reda på att Sorasin hade ytterligare två arresteringsorder från Ang Thong provinsdomstol och Yala provinsdomstol. Herr Sorasin erkände senare att han anställdes för att öppna mulekonton för telefonbedragare och var på väg att åka till Poi Pet City på jobbet.

Följaktligen förhördes Sorasin och eskorterades till Lue Amnat-polisstationen, Ubon Ratchathani-provinsen, för att hållas ansvarig för sitt brotts.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.