7-årig flicka räddad från Jomtienhavet av livräddare

Pattaya —

En 7-årig flicka fördes till närmaste sjukhus efter att ha nästan drunknat i havet vid Jomtien Beach. Hon räddades av livräddare stationerade på stranden.

Den nästan drunkningsincidenten utspelade sig på måndagskvällen kl. 6 den 2 oktober vid Jomtien Beach, Chonburi-provinsen. Sawang Boriboon räddningstjänst och The Pattaya News rusade till platsen för att inspektera situationen.

Vid ankomsten drog en grupp livräddare upp en 7-årig flicka från vattnet. Hennes namn har undanhållits av The Pattaya News på grund av hennes ålder.

Livräddaren Songkarn Prathan berättade för The Pattaya News att flickan simmade i havet med sin äldre bror när den senare av misstag drog i hennes skjorta, vilket fick barnet att försvinna under vattnet. Flickan räddades dock snabbt av badvakter på stranden.

Hon fick livräddande HLR av livräddarna innan hon fördes till Bangkok Pattaya Hospital. Hon förväntas bli frisk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.