Förlorade thailändska turister kastar en bil i Sattahip Sea, två kvinnor dör

Sattahip —

En grupp thailändska turister som tros ha gått vilse störtade av misstag sin bil i havet nära en pir i Sattahip-distriktet. Två kvinnor klämdes fast i bilen och dödades till slut på grund av drunkning. Endast en person i bilen överlevde.

Olyckan rapporterades till Sattahip-polisen och räddningspersonal klockan 4 på morgonen onsdagsmorgonen den 4 oktober, vilket fick dem att skynda sig till platsen vid Chuk Samet-piren (Sattahip-Koh Samui) i Saamsan-distriktet, Chonburi-provinsen.

Händelsen inträffade på en vågblockerande plattform i området som leder ner till färjan. Polisen hittade spår av en bil som fallit i havet. Mr. Raweepap Maksara, 20, upptäcktes på platsen oskadd. Han berättade för räddningsarbetarna att han och hans två kvinnliga vänner hade rest från Bangkok för att besöka Sattahip för en semester.

De körde en Toyota sedan i brons. Efter att ha avslutat sin resa körde de till Saamsan-distriktet för att lämna av en av sina kvinnliga vänner.

Mr Raweepap sa att han lät sin vän köra medan han satt där bak, och en annan vän satt bredvid föraren. Föraren tog dock av misstag fel väg som ledde till piren. Detta ledde till ett gräl inne i bilen och plötsligt störtade bilen i havet av en slump.

Mr Raweepap uttryckte att han var chockad men lyckades sparka ner bilfönstret och fly. När det gäller de två vännerna, föraren och personen som satt bredvid föraren, sa Raweepap att de var instängda i den nedsänkta bilen.

En operation för att rädda de instängda offren ägde rum i gryningen den 4 oktober. Bilen lyftes så småningom upp ur vattnet runt 7:30, men tyvärr överlevde de två kvinnorna enligt uppgift inte på grund av drunkning. De avlidnas identiteter har undanhållits av relevanta myndigheter i väntan på att deras familj ska meddelas.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.