Khao Kheow Open Zoo för att fira 5-årsdagen för Thailands andra hybridelefant "Nong Saen Rak"

Pattaya —

Khao Kheow Open Zoo bjuder in alla att fira 5-årsdagen för "Nong Saen Rak", en hybridelefant och den andra i sitt slag i Thailand. Evenemanget kommer att äga rum den 8 oktober 2023 och kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter, inklusive elefantmatning, elefantshower och en utställning som visar upp historien om "Nong Saen Rak" och hennes speciella förmågor.

Anupong Anont, biträdande direktör för Khao Kheow Open Zoo, avslöjade att "Nong Saen Rak" är den första asiatiska elefanten som föddes från artificiell insemination utförd av Zoological Park Organization of Thailand, Kasetsart Universitys fakultet för veterinärmedicin och National Institutet för hälsa.

Hon är resultatet av framgångsrik artificiell insemination som genomfördes från 26 till 28 december 2016, med "Jim", en elefanthona, som donator. Hon föddes den 8 oktober 2018.

Anupong förklarade vidare att djurparken förbereder en speciell händelse för att fira Nong Saen Raks födelsedag, inklusive en mängd olika grönsaker och frukter, bananer, sockerrör, majs, vattenmelon, drakfrukt, morötter, pumpor och hö som hon kan njuta av. . Besökare och barn är inbjudna att delta i detta evenemang för att fira födelsedagen, ta närbilder med elefanterna och titta på elefantshowen.

Under evenemanget skulle det också finnas en utställning som visar upp historien om Nong Saen Rak, hennes speciella förmågor och en möjlighet för besökare att stödja Wildlife Fund. Donationer kommer att användas för att täcka utgifter för mat, medicinsk vård, medicinering och utrustning för att förbättra djurens livskvalitet.

För mer information om evenemanget, vänligen kontakta Khao Kheow Open Zoo på 038-318444.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.