Lucus Restaurant: Utsökt nytt medelhavsmat nu öppet i Pattaya!

Under de senaste veckorna har Pattayas nyaste gömda pärla öppnat på Healthland Resort and Spa på Sukhumvit Road i Pattaya - Lucus Restaurant, som lyfter fram absolut utsökt medelhavsmat med en kock i världsklass.

Pattaya News-teamet bjöds nyligen in till besöka den helt nya platsen och prova en mängd olika rätter och vi blev glada av variationen och skickligheten hos varje maträtt.

För dem som njuter av läckra unika cocktails, lockande och fantastiska varianter av köket och utmärkt service kommer Lucus att bli ett måste att besöka och ett fint komplement till lyxiga middagar i Pattaya.

Vi tror på att låta bilderna tala och har samlat många av dem nedan för just det syftet. Men innan vi kommer dit, några grundläggande detaljer om du vill kolla in Lucus själv som vi starkt rekommenderar.

Du hittar dem på Facebook här. De är öppna dagligen från 10:10 till XNUMX:XNUMX.

meny: https://www.thaiqrmenu.com/?id=idCabppS
R372WTojrTBt

Bokningar och frågor: 0953690555
Karta: https://g.co/kgs/2YXxES
💚 Instagram: https://www.instagram.com/lucusrestaurant/

Njut av bilderna!!!



Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/