Baan Unrak barnhem utför sin magiska resa modevisning i Bangkok

En otrolig föreställning ägde rum den här veckan i Bangkok!

i bangkok!

Barn från Baan Unraks barnhem reste till Bangkok för att visa sitt nya program: The Magic Journey Fashion Show. Alla bilder finns längst ner i denna artikel.

Alla designs har skapats av två unga designers, Kushuma Jareonphon (examen från Baan Unrak) och Chanikan Nakhinchat.

Första delen: A Land Of Blossom

Denna winspirerade av ett blomsterträdgårdstema och alla kläderna var gjorda av tyget som producerats av Baan Unrak Weaving.

Kombinationen av blominspirerat mode på unga modeller kan skapa en fängslande blandning av naturens skönhet med ungdomens skönhet. Klädernas milda färger och organiska strukturer harmoniserar med den naturliga glöden från ungdomlig hud, skapad för ett fantastiskt visuellt spektakel.

Vackra och charmiga, när tonåringar modellerar dessa mönster, blir de en del av en kreativ berättelse som hyllar den konstnärliga potentialen i oss alla. Detta främjar en känsla av fantasi och uppmuntrar unga människor att utforska sina konstnärliga talanger.

De små barnens ungdomlighet ger ett extra lager av charm till samlingen av blomsterträdgårdstyger. Deras naturliga nåd och överflöd blåser liv i designen och påminner oss om ungdomens glädje och spontanitet.

Andra delen: A Land Of Treasure.

A Piratinspirerad klädkollektion gjorde det möjligt för våra barn att flytta bort gränserna och uttrycka sin frihet och uppror.

Unga män skickade ett kraftfullt budskap om att skönhet kommer i många former och att självförtroende och autenticitet är mer attraktivt än att överensstämma med samhällets förväntningar.

Barn visar att de inte är rädda för att utforska, ta risker och kartlägga sin kurs i livet.

Piratinspirerad stil uppmuntrar unga kvinnor att anamma äventyr, motståndskraft och styrka, oavsett samhällets förväntningar. Tjejer skickar ett kraftfullt budskap om att de kan ta på sig vilken roll eller person som de väljer.

Medlemmar av HBT-gemenskapen i Sangkhlaburi diversifierade showen och gjorde den ljusare.

Att representera samhället är viktigt för oss, eftersom det är Baan Unraks ansträngning att överbrygga verkligheten i vår stad och Thailand.

Det var en fantastisk föreställning och en fantastisk dag.

Vi ser fram emot fler utmaningar för att visa världen vad vi kan.


Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/