Microvolts Recharged lanserar ny kostym!

Thailand-

En ny kostym för "MICROVOLTS: Recharged", ett globalt TPS-spel som listades som en ny populär produkt på Steam inom en dag efter lanseringen, kommer att uppdateras och lokaliseras för vissa språk den 26 september.

Tjänsterna från "MICROVOLTS: Recharged" lanserades globalt den 9 september och fungerar för närvarande smidigt, och spelet listades i de nya populära Steam-produkterna inom en dag efter lanseringen. Företaget tillkännagav ständiga förbättringar baserat på att samla feedback från användare även efter lanseringen, vilket genererade många glada svar.

Den här uppdateringen av 'MICROVOLTS: Recharged' inkluderar nya kostymer N-typer, personlig rankningsinformation, omstrukturering av webbplatsens systeminformation, lokalisering av några av språken (japanska och thailändska) och korrigering av många buggar.

Bland dessa kommer de nya kostymerna som användarna har väntat på att lanseras om ungefär en månad, vilket förväntas avsevärt förbättra spelarnas individualitet.

Dessutom fortsätter 'MICROVOLTS: Recharged' med flerspråkig lokalisering för globala fans. Röstljud på japanska har redan inkluderats, och spelundertexter och datalokaliseringsarbete (japanska och thailändska) kommer att läggas till genom denna uppdatering.

Dessutom, eftersom lokaliseringsarbete för många andra språk, inklusive spanska och portugisiska, är planerat för den närmaste framtiden, förväntas det att ett större antal globala fans kommer att kunna njuta av spelet mer bekvämt.

'MICROVOLTS: Recharged' kommer kontinuerligt att lägga till nya lägen och hålla storskaliga evenemang som säsongsbetonade ligaturneringar och guildturneringar i framtiden.

Introduktion till "MICROVOLTS: Recharged"

"MICROVOLTS: Recharged" är ett gratis online-skjutspel för PC som kan nås i Steam. Den innehåller spännande och fartfyllda strider i en mycket fascinerande mikrovärld. Användare kan delta i spännande strider genom ett brett utbud av temakartor och många lägen.

Med en vid utsikt över slagfältet, vilket är ett kännetecken för tredjepersonsperspektivet, är det lättare att urskilja stridssituationen i realtid och spelare kan skapa sina egna strategier för seger genom att använda sju typer av unika vapen. Dessutom kan spelare också välja sin egen avatar bland de nio karaktäristiska actionfigurerna som erbjuds och dekorera den med en mängd olika kostymer som finns tillgängliga.

De lättanvända kontrollerna och spelets karaktäristiska avslappnade karaktär med hänsyn till spelarna hjälper till att lindra stress i vardagen.

Genom att ge sig ut på ett spännande äventyr med "MICROVOLTS: Recharged" kommer spelare att kunna hitta sann njutning som tidigare inte kunde upplevas i hardcore-spel.

Mer information finns på följande officiella webbplatser:

webbplats: https://mv.masanggames.com/
Forum: https://mv-forum.masanggames.com/
Ånga: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/
Disharmoni: https://discord.gg/tKdzjmUYfj
Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/