Sting Operation: Banglamung Police fångar tre påstådda narkotikahandlare, två handeldvapen och nästan 3 2 meth-piller hittades

Banglamung —

Den 6 oktober 2023 avslöjade Banglamungs poliser för The Pattaya News en operation för att fånga Mueang Klaeng-droghandlare kopplade till en knarkbarne som heter "Tam Bowin". I insatsen beslagtogs 7,842 2 amfetaminpiller och XNUMX handeldvapen.

Banglamungs specialoperationsteam och relevanta enheter genomförde en plan för att fånga tre påstådda knarklangare i ett hus i Klaeng, Rayong, identifierade som Chatchapak Phuengkum, 3-åring, Busarin Phonsiri, 43-åring, och Mr. Rueangroj Phuengkhum, 30 år gammal.

Banglamung polis sources rapporterade att dessa 3 individer var kopplade till olagliga ämnen i Pattaya-området och många områden i den östra regionen. De fick normalt kunder att kontakta dem från Facebook, så hemliga agenter skickade ett meddelande till dem för att köpa droger.


Klockan 8 den 15 oktober 4 genomförde Banglamungs specialoperationsteam en stingoperation, de stängde in flyktvägar på en smal gata innan de lockade de påstådda knarklangarna till sin fälla. De tre påstådda knarklangarna ska sedan ha erkänt att de köpt amfetaminpillren från en annan knarklangare som heter "Tam Bowin".

banglamung Poliserna kommer att genomföra en ytterligare utredning för att hålla de inblandade personerna ansvariga för sina brott och att spåra upp den svårfångade Tam Bowin.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.