Polisen i Nakhon Pathom lovar att spåra upp påstådd mördare på tuppfäktningsarenan

Nakhon Pathom -

En tuppfäktningsarena förvandlades till en mordscen när en misstänkt misstänkt sköt sin motståndare till döds över ett insatspris på 110,000 XNUMX baht.

I en nyligen genomförd tuppfäktningsmordincident i Don Tum-området, Nakhon Pathom, den 8 oktober 2023, sköt en påstådd mördare som endast identifierades som Mr. Benz offret, offentligt identifierat endast som Mr. Pirun, med en 9 mm pistol 5 gånger. Mr. Pirun skickades till ett närliggande sjukhus med kritiska sår innan han avled senare samma dag. Under tiden kunde den påstådda beväpnade mannen, Mr. Benz, fly.

CCTV-apparater på den lagliga tuppfäktningsarenan visade orsaken till händelsen: Mr Benz, 29-åring, förlorade i en tuppfäktningsmatch mot Mr Pirun, 33-åring, i en 110,000 XNUMX bahts insatspool. De bråkade båda två innan Mr. Benz drog fram ett skjutvapen och sköt sin motståndare med ursinnighet tills han föll till marken medvetslös och sedan körde Benz hastigt iväg.


Efter ytterligare undersökningar från lokala CCTV:er återvände Mr. Benz inte hem eller kontaktade sin fru, som han bodde med. En utredningsgrupp drog då slutsatsen att herr Benz flydde tillsammans med sin bror som endast identifierades som herr M.

Pol Col Phongsakorn Uphong, biträdande chef för utredningsavdelningen i Nakhon Pathom, uppgav för thailändska medier att hans team beordrades att hitta den påstådda misstänktes flyktväg och alla andra inblandade individer, såsom Mr. M, via lokala CCTV-apparater.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.