Pattaya motorcyklist drabbas av allvarliga skador efter kollision med kinesisk Benz-förare

Pattaya —

En Mercedes-Benz körd av en kinesisk medborgare skar av en 52-årig motorcyklist på Sukhumvit Road i Pattaya i går kväll, vilket ledde till att den senare fick allvarliga skador.

Olyckan, som rapporterades kl. 3 den 10 oktober, ägde rum på Sukhumvit Road vid mynningen av Soi Sukhumvit 50/1 i Nongprue-området i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Räddningspersonalen och Pattaya-polisen skyndade sig till platsen för att hitta den skadade personen identifierad som 52-åriga Laem Thammasa, fast under en svart Mercedes-Benz. Hans motorcykel hittades nedfallen i närheten.

Det thailändska offret hade förlorat medvetandet och fick flera allvarliga skador, inklusive frakturer, en bruten höft och blödning från hans mun och näsa.

För att rädda offret från undersidan av fordonet var räddningsteamet tvunget att använda en bärgningsbil för att lyfta Mercedes-Benz. Första hjälpen gavs innan offret transporterades till Bangkok Pattaya Hospital.

Pattaya News intervjuade det 31-åriga ögonvittnet Anuwat Songsamran. Han sa att han såg att Mercedes-Benz försökte svänga in i Soi Sukhumvit 50/1 från U-svängen på en trafikerad väg.

Bilen var på väg att nå grändens mynning när offret, som färdades längst till vänster i måttlig hastighet, inte märkte det och frontalkrockade med bilen. Krocken skickade offret ut på vägen, där Mercedes-Benz sedan körde över honom.

Pattaya-polisen identifierade Mercedes-Benz-föraren som 31-åriga Yin Yin, en kinesisk medborgare. På grund av språkbarriärer lämnade hon inget uttalande på platsen och avböjde att prata med pressen.

Yin Yin fördes till Pattayas polisstation för att intervjuas innan han enligt uppgift åtalades för vårdslös körning som orsakat skador på andra, säger Pattaya-polisen till The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.