Den thailändska motorvägspolisen konfiskerar över 80 kilo meth i Surat Thani

Nationellt —

Den 10 oktober 2023 fångade thailändska motorvägspoliser 3 påstådda misstänkta och konfiskerade över 80 kg metamfetamin på Highway 41 road i Chaiya, Surat Thani.

De tre påstådda misstänkta identifierades senare endast som Mr. Pichet, 3-åring, Mr. Yutthapong, 34-åring, och Mr. Noppadon, 29-åring.

Nyligen avlyssnade thailändska motorvägspoliser även 4 andra påstådda narkotikasmugglare med olagliga substanser, nästan 2 miljoner illegala piller, på väg till Songkhla-provinsen. En utredningsgrupp spårade vidare ny narkotikahandel från centrala Thailand till Songkhla, vilket ledde till den framgångsrika arresteringsoperationen den 10 oktober.

Under utredningen ska de tre misstänkta ha erkänt sina brott och sagt att de för andra gången anställts för 3 100,000 baht för att smuggla meth från Nonthaburi till Phatthalung med Songkhla som slutdestination. Poliserna eskorterade dem sedan till Mueang Chumphons polisstation för ytterligare rättsliga förfaranden.

De misstänkta avslöjade inte vem de arbetade för men thailändska motorvägspoliser uppgav att de fortsatte den aktiva utredningen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.