Pattayas klassiska gitarrfestival och tävling kommer i november 2023

Pattaya Classical Guitar Festival & Competition 2023 på Siam Bayshore Pattaya kommer att hållas söndagen den 12 november 2023.

Siam Bayshore Pattaya och Thailand Guitar Society presenterar stolt den 15:e årliga Pattaya Classical Guitar Festival & Competition 2023 söndagen den 12 november 2023 på Siam Bayshore Resort, Pattaya.

I år tar arrangörerna av festivalen med sig den franske gitarristen Gerard Abiton för andra gången efter 2018 till Pattaya. Redan 2018 var festivalen en stor succé.

Festivalen är det enda evenemanget i sitt slag i Thailand och visar upp många av världens främsta gitarrtillverkare och musiker. Festivalen är öppen för allmänheten och samlare, spelare, musikälskare, studenter och allmänna entusiaster uppmanas starkt att delta. Festivalen är utan tvekan den största och mest livfulla händelsen för klassiska gitarrälskare och musikälskare på östra kusten.

Detta evenemang kommer att starta med senior, junior under 13 år och under 18 år tävlingar kl 09:30, följt av en gitarrutställning kl 16:00, följt av en eftermiddagskonsert med virtuos gitarrist och vinnaren av förra årets tävling – Vladimir Gapontsev kl 17.00 och CGO *Classic Guitar Orchestra) med internationella medlemmar kl 18.00. Orkestern är baserad i Bangkok, leds och dirigeras av Sira Tindukasiri.

Festivalhöjdpunkten "Guitar Night" börjar kl 19.00 med den populära Siam Guitar Quartet,
experten klumpar den kända gitarristen Leon Koudelak, Pongpat Pongpradit och maestro Gerard Abiton som kommer att framföra en hel uppsättning musik från den spanske kompositören Isaac Albeniz.
Ett "måste se" för alla gitarrfans och -älskare!

För att lära dig mer om evenemanget besök:

https://pattayaguitarfest.weebly.com/
och https://thailandguitarsociety.weebly.com/

Inträde/festivalpass

Bht 500 för vuxna
Bht 300 för studenter (med giltig legitimation)
Barn 7-11 år 300 baht per person
12 år upp samma skattesats som en vuxen
Biljetter till försäljning och för att göra en rumsbokning på Siam Bayshore Pattaya, ring 038-428-678 för
köp eller mejla thailandguitarsociety@gmail.com

Biljetter finns tillgängliga i receptionen på Siam Bayshore Hotel

från 20 oktober 2023

Boka i förväg på hotellet

Linjetjänsteman: @siambayshore

eller ring 038 428 678

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/