Pattayas leveransman förlorar motorcykel och paket till tjuven

Pattaya —

En motorcykeltjuv slog till i Pattaya under fullt dagsljus tisdagen den 10 oktober, vilket resulterade i att en budbärare förlorade sin motorcykel och kunders paket värda över 50,000 XNUMX baht.

Det olyckliga offret, 33-årige Prut Bangdee, rapporterade händelsen till Pattaya-polisen den 10 oktober och sa att han hade fallit offer för en motorcykelstöld.

Incidenten, som ägde rum på eftermiddagen nära nattmarknaden i Pattaya Park, resulterade i att Mr. Prut förlorade sin vita Honda Wave 125-motorcykel och över 107 paket som tillhörde hans företags kunder. Det senare var värt mer än 50,000 XNUMX baht totalt, sa Prut.

Leveransmannen lämnade en CCTV-inspelning till Pattayas polis. I den sågs en lång, smalbyggd manlig misstänkt klädd i svart skjorta och svarta byxor slentra runt Mr Pruts motorcykel. Han närmade sig sedan cykeln när det inte fanns någon i närheten, startade motorn och körde snabbt iväg.

Mr Prut avslöjade för The Pattaya News att det var hans misstag att han lämnade nyckeln i tändningen. Han uttryckte att motorcykeln var avgörande för hans arbete och ville att Pattayapolisen skulle vidta omedelbara åtgärder.

Polisen i Pattaya spårar gärningsmannen via en tillhandahållen CCTV-inspelning.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.