Banglamung-volontärer delar ut rispaket som hyllning till Rama IX den store

Bang Lamung —

Den 13 oktober 2023, på Luk Pla Apartments i Banglamung, Chonburi, fru Pikun Somnuan, ordförande för hemmafrugruppen i Soi Na Kluea 11, höll ett frivilligt välgörenhetsevenemang genom att dela ut förpackningar med ris till minne av hans kungliga majestät kung Bhumibol Adulyadej den store, eller Rama IX.

Feller sjuårsdagen av bortgången av Hans Kungliga Majestät Kung Bhumibol Adulyadej, distribuerade Pikun 5-kilos förpackningar med ris till totalt 1,000 XNUMX enheter till lokalbefolkningen och sophämtare från Eastern Green World. Det var många som väntade på kökort att samla riset.


Pikun avslöjade för allmänheten att hon kommer att hålla ett liknande samhällsvolontärprojekt varje år den 13 oktober, fram till hennes hälsa hindrar henne från att göra det.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.