Sömnig förare slår in i Sattahip Power Pole, lider av mindre skador

Sattahip —

En thailändsk förare erkände att han slumrat till bakom ratten efter att ha kört in sin bil i en elstolpe i Sattahip-distriktet. Han skadades måttligt, även om hans bil hade fått omfattande skador.

23-åriga Pradermphong Phongphaew var räddad från sin pickup som hade kört in i en elstolpe på Sukhumvit Road i Bang Saray-området i Chonburi provinsen, klockan 6 den 30 oktober.

Bilen hade vält och fastnat Pradermphong inuti. Den lyckliga föraren ådrog sig dock endast lindriga skador inklusive ett skärsår på höger arm och smärta i höften.

Pradermphong ska ha erkänt för Sattahip-polisen att han kände sig dåsig och plötsligt förlorade medvetandet när han kom till olycksplatsen. Därefter kolliderade hans pickup med en elstolpe och voltade.

Efter att ha kommit till medvetande försökte föraren ta sig ur bilen, men kunde inte göra det. Det var först när lokala invånare gick förbi, såg honom och informerade räddningsteamet om hjälp som han kunde fly.

Föraren fördes till ett lokalt sjukhus för ytterligare mindre vård.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.