Rayong Long Beach Festival 2023 lovar tre dagar av musikalisk glädje och en spektakulär upplevelse!

Rayong —

Rayong Long Beach Festival 2023 är precis vid horisonten, och den lovar en oförglömlig upplevelse med tre dagars gratis livemusik, prisvärda skaldjur och gränslös underhållning.

Hålls vid sidan av Laem Mae Phim Beach i Rayong-provinsen, en kort bit från Pattaya, ståtar denna strandfestival med en fantastisk lineup av Thailands kända artister. Den 20 oktober, fånga PiXXiE och potatis; 21 oktober presenterar Sarah och Palmy; och den 22 oktober, missa inte Violette Wautier och Thailands mest kända rockband BodySlam.

Detta evenemang pågår från 20 till 22 oktober och lovar en verkligt fantastisk upplevelse för både thailändska och internationella besökare.

Fisk- och skaldjursentusiaster är också i för en njutning med ett mångsidigt urval av lokala havsläckerheter. Från saftiga grillade räkor till möra bläckfisk dränkta i smakrika skaldjurssåser, det finns en mängd olika smaker att njuta av.

Missa inte detta livfulla firande av musik och strandkultur på Rayong Long Beach Festival 2023!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.