Läsare Talkback-resultat: Behöver Thailand skärpta lagar om vapenkontroll?

Följande är vår vanliga funktion: Vi ställer en fråga till vårt samhälle och ungefär en vecka senare lyfter vi fram olika svar och åsikter på den frågan.

Tidigare denna månad frågade vi våra läsare följande:

Behöver Thailand skärpta lagar om vapenkontroll?

Referens/sammanhang: https://thepattayanews.com/2023/10/05/update-on-thailand-siam-paragon-shooting-spree-survivor-tells-her-harrowing-story/ Vi valde ut flera olika åsikter och svar här. Vi noterar att detta är läsarnas åsikter och tankar och kanske inte nödvändigtvis återspeglar Pattaya News Company Limiteds.

Låt oss se vad du hade att säga:

-=-=-=-==-=-= Ed K-Haha Jag kommer från USA så jag tycker att vapenlagarna är ganska solida här! -=-=-=-=-==-==- David N-Laws är ingenting om det inte finns brottsbekämpning. Thailand verkar inte få den delen av någon anledning på många saker. -=-=-=-=-=-=-=- Jeff-Är några lagar "kontrollerade" i Thailand? -=-=-=-=-==-=- Derek – Vad är nyttan med lagar om de inte kontrolleras, hjälmar, droger, hasardspel, allt är ett SKÄMT!! -=-=-=-=-=-=-=- Jim B-Han bröt redan mot lagen och det gjorde leverantörerna också. Vad kommer en annan lag att åstadkomma? -=-=-=-=-=- David F – Förra året offentliggjordes en betoning av polisen på lagen om backkörning, som mer exakt beskrivs är att köra på fel sida av vägen. En morgon förra veckan på 10 km räknade jag 81 motorcyklar som färdades mot trafikflödet på 10 km på Theparak Rd Bang Pli. Brottsbekämpning hade två grupper av poliser i samma sektion, de ignorerade motorcyklar bokstavligen inom några meter från att de bröt mot denna lag. -=-=-=-=-=-=- Clive D-Enforcement krävs -=-=-==-=-=- Mark:
De behöver stramare rödljuslagar – hatar dem i Storbritannien –
Men de behövs här
Det är säkert
-=-=-=-=-=-==– Andy C- Absolut -=-=-=-=-=-=-=  

Vill du uttrycka din åsikt? Skicka oss ett meddelande till Editor@thepattayanews.com. Vi kommer snart att ha en helt ny TalkBack, håll utkik!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/