Thailändsk polis grep påstådda människohandlare som kör prostitutionsring i Loei Karaoke Shop

Loei—

Den 19 oktober 2023 sändes ATPD-teamet (Anti Trafficking In Person Division) för att fånga två påstådda människohandlare i en karaokebutik i Tha Li, Loei.

Det påstådda paret, ägarna till butiken, identifierades senare offentligt endast som Prayat, 47-åring och fru Keng, 41-åring och står åtalade för människohandel, arrangemang av prostitution och andra anklagelser.

Poliserna hade undersökt karaokebutiken och upptäckt ett arrangemang av prostitution för att underhålla kunder. Men mer än 10 illegala sexarbetare var minderåriga och hade Laos nationalitet. Poliserna hjälpte sedan tre minderåriga offer som enligt uppgift tvingades arbeta i karaokebutiken.


De påstådda butiksägarna ska ha erkänt för poliserna att de använde karaokebutiken som fasad och i hemlighet tillhandahållit prostitution till kunder i ett rum bakom butiken för 1,500 2,000-XNUMX XNUMX baht.
Utredarna lovade att genomföra ytterligare rättsliga förfaranden och att hålla de misstänkta ansvariga för sina brott.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.