Massiv flamma överväljar Chaiyaphums kommersiella distrikt: Mer än 50 affärsenheter skadade

Chaiyaphum—

Klockan 3, den 00 oktober 21, fick Muang Chaiyaphum-poliserna en brandrapport i Chaiyaphums kommersiella distrikt, Mueang, Chaiyaphum.

De plötsliga lågorna inträffade kvällen innan i en möbelaffär, en fyravåningsbyggnad, i det kommersiella distriktet klockan 7:15, den 20 oktober 2023. Brandbilarna mobiliserades för att släcka bränderna i mer än 2 timmar. Orsaken till brandincidenten visade senare att den gamla byggnaden hade en kortslutning och skadades med ett uppskattat värde av 10 miljoner baht.


Utredningsgruppen var dock på väg att samla bevis från händelseplatsen nästa morgon, och brandincidenten spred sig igen kl. 3, den 00 oktober 21, från samma möbelaffär. De bränder som ännu inte var helt släckta tändes på nytt av hårda vindar på natten.

De okontrollerbara bränderna gjorde att mer än 50 fack/affärsenheter blev uppslukade av lågor med ett uppskattat värde på 50-100 miljoner baht. Relevanta tjänstemän från över 10 distrikt och mer än 100 brandbilar rusade till platsen för att kontrollera bränderna.
För närvarande var bränderna under kontroll och de relevanta myndigheterna skulle genomföra en ytterligare utredning och ge hjälp till lokalbefolkningen i enlighet med detta.

Det var som tur var inga skador vid branden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.