Sen natträd mot illegal nattklubb avslöjar över 236 drogpositiva personer i Pathum Thani

Pathum Thani—

Thailändska myndigheter inledde en operation sent på natten mot en olaglig nattklubb. Det fanns mer än 236 personer som fann positivt på drogtester.

Klockan 1 den 45 oktober 22 inledde Mr. Orasit Samphantharat, generaldirektören för avdelningen för provinsförvaltning, teamet för Narcotics Control Board (ONCB) och andra relevanta myndigheter en operation sent på natten på en nöjesplats på Hathairat Road, Lam Luk Ka, Pathum Thani.

Lokalbefolkningen från Lam Luk Ka hade upprepade gånger rapporterat om den påstådda nöjesplatsen till Damrongtham Center, inrikesministeriet, om att ge tillstånd till minderåriga under 20 år för tjänstgöring, narkotikahandel inom anläggningen, innehav av skjutvapen och en påstådd inflytelserik person. i området engagerad i klubben.


Under insatsen var det över 300 besökare i etablissemanget, poliserna gav dem i uppdrag att lugna ner sig. Men många besökare försökte fly från platsen och kastade bort olagliga ämnen för att bli av med eventuella bevis. Men polisteamet hade blockerat in- och utgångar i förväg för att hindra någon från att fly.

Etablissemanget hade ingen licens och påstås ha tillåtit användning av olagliga droger som ketamin, happy water och meth. Under tiden genomförde poliserna drogtester på 281 besökare, överraskande nog fanns det mer än 236 individer som fann positiva resultat.
De berörda tjänstemännen tog sedan de påstådda ägarna och inblandade individer i förvar för ytterligare rättsliga förfaranden.


Orasit avslöjade offentligt att nöjesstället ägnade sig åt tydliga brott mot lagen, inklusive driften av en olicensierad anläggning, sålde alkoholdrycker utanför tillåtna tider och tillåtit försäljning och konsumtion av otillåtna substanser inom lokalerna. Vidare hade en vakt även ett improviserat blankskjutvapen med kulor i besittning.

Följaktligen skulle Orasit rapportera till guvernören i Pathum Thani-provinsen för att utfärda stängning av anläggningen i 5 år i enlighet därmed.

Namnet på lokalen och den påstådda inflytelserika personen inblandade hölls undan av polisen i väntan på ytterligare utredning.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.