Tidig skyfall på morgonen sänker Pattayas gator

Pattaya —

Stora regn observerades i hela Pattaya City och dess omgivningar tidigt i morse, den 25 oktober, som varade i nästan en timme.

Angreppet av kraftiga regn inträffade i linje med den thailändska meteorologiska avdelningens varning om ökat regn och byiga vindar över olika regioner i Thailand, inklusive de nordöstra, centrala och övre södra regionerna, från 24 till 29 oktober 2023.

Detta beror på försvagningen av ett högtryckssystem och en sval luftmassa över övre Thailand och Sydkinesiska havet, tillsammans med en annalkande monsundal.

I Pattaya resulterade den obevekliga nederbörden, som rapporterades runt 1:30, i översvämningar i flera områden, med vattennivåer som nådde upp till över 50 centimeter på vissa ställen.

På tredje vägen vid Moom Aroi-korsningen var polis och kommunala tjänstemän tvungna att parkera stadsfordon på sidan av vägen med varningsblinkers på för att varna förare för de höga översvämningarna framför sig. De gav också hjälp till invånare vars fordon drabbades av översvämningen.

Andra områden som upplever förhöjda vattennivåer inkluderar Wat Nong Yai, Soi Sukhumvit Phothisan, Soi Khao Noi, Soi Khao Talo och vägen vid järnvägen som förbinder Khao Talo med Khao Noi. Tack och lov, på grund av förbättrade dräneringssystem, minskade översvämningsvattnet snabbt och återställde trafikförhållandena till det normala cirka 1-2 timmar efter att regnet upphört.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.