Påstådd narkotikahandlare greps i Lopburi kopplad till narkotikasmuggling från norra Thailand

Lopburi—

Den 25 oktober 2023 tillfångatog Crime Suppression Division (CSD) tjänstemän en påstådd knarkhandlarchef i en bostad i Khok Samrong, Lopburi, på grund av brottsdomstolens arresteringsorder.

Den påstådda misstänkta mannen identifierades offentligt endast som Mr. Bun, 65, och ställdes inför anklagelser om att ha konspirerat med två eller flera personer för att inneha och distribuera kontrollerade substanser (metamfetamin) och penningtvätt.

Enligt polisrapporten hade CSD-tjänstemän den 3 april 2021 avlyssnat narkotikahandel på väg från norra Thailand till Lopburi med 60,000 10,000 piller amfetamin. Knarksmugglaren identifierades senare offentligt endast som Chet, som enligt uppgift erkände sina förseelser och sa att han hade fått en förskottsbetalning på XNUMX XNUMX baht för smugglingen från hans chef.


CSD-tjänstemännen undersökte ytterligare och upptäckte en koppling till Bun, knarklangarbossen i Lopburi.

Inledningsvis förnekade Bun anklagelsen innan han eskorterades till utredningstjänstemän för ytterligare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.