Man skadad i kollision med lastbil i Sattahip

Pattaya —

En 65-årig man skadades måttligt efter att hans pickup kolliderade med en annan lastbil på Sukhumvit Road på väg till Sattahip-distriktet torsdagskvällen den 26 oktober.

Kollisionen resulterade i att pickupen staplade på huven på en annan lastbil. Olyckan rapporterades till Phlu Ta Luangs polisstation klockan 4:25, vilket fick polis och räddningspersonal att skynda sig till platsen längst fram på Ek Thani Market i Phlu Ta Luang-området i Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen.

Där upptäcktes två lastbilar, en vit Mitsubishi Triton och en blå Isuzu, staplade på varandra på trafikön. Föraren av den vita lastbilen, identifierad som 27-åriga Phongpipat Limphoyoi, räddades av räddningsteamet och visade sig vara oskadad. Omvänt fick föraren av den blå lastbilen, som befann sig ovanpå den vita lastbilen, 65-årige Pairot Chumla-ong, måttliga skador och fördes omedelbart till ett närliggande sjukhus.

Baserat på CCTV-bilder som släppts av polisen gjorde den blå lastbilen en plötslig sväng medan den vita lastbilen tog sig uppför överfarten, vilket resulterade i kollisionen.

Polisen i Phlu Ta Luang nämnde att de skulle kalla båda parter för ytterligare förhör och eventuella rättsliga åtgärder när de väl har återhämtat sig.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.