Sjöofficer kör mot trafik dödad i Sattahip motorcykelolycka

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

En sergeant i Royal Thai Navy dödades i en motorcykelkollision i Sattahip-distriktet torsdagskvällen den 26 oktober. Offret ska ha kört mot trafiken innan han av en olycka kolliderade med en elstolpe.

Den tragiska kollisionen inträffade på Sukhumvit Road på väg mot Phlu Ta Luang i Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen igår. Räddningsarbetare och Sattahip-polis kom till platsen för att undersöka läget.

Där hittade de det avlidne offret, som av polisen identifierats som den 22-årige Sergeant Major Thanaphon Phetsathien, liggande med ansiktet nedåt på trafikön. Han befann sig en bit bort från sin kraftigt skadade Yamaha XMAX-motorcykel. Offret dukade efter av svåra nackskador.

Enligt hans ID-kort var Thanaphon en sjöofficer knuten till Air Combat and Coastal Defense Command, Royal Thai Navy. Hans militära utrustning, inklusive en keps och ett bälte, tillsammans med en kniv, samlades in som bevis av polisen för vidare undersökning. Polisens kropp fördes till Sattahip sjukhus för en obduktion.

Baserat på CCTV-filmer som släppts av polisen körde offret på sin motorcykel mot trafikriktningen. Han tappade sedan plötsligt kontrollen och frontalkrockade med en elstolpe, vilket resulterade i hans omedelbara död. Polisen undersökte ytterligare bevis, inklusive offrets dashcam, för att bekräfta orsaken till olyckan.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.