4,000 30 personer från XNUMX länder deltar i det framgångsrika Pattaya Bikini Beach Race

Pattaya —

Kuststaden Pattaya bevittnade en spektakulär händelse då över 4,000 30 entusiastiska löpare från XNUMX olika länder samlades längs de pittoreska stränderna för "Pattaya International Bikini Beach Race".

En video från det fantastiska loppet finns här på vår YouTube!

Evenemanget, som hölls den 28 oktober 2023, markerade det sjunde året i rad för detta häftiga strandlopp, anordnat av Pattaya City, i samarbete med Thailands turistmyndighet och köpcentret Central Pattaya.

Evenemanget pryddes av närvaron av Mr. Poramase Ngampiches, borgmästare i Pattaya, som hälsade de 4,000 XNUMX bikiniklädda löparna varmt välkomna. Anmärkningsvärda personer på plats var även Niti Wiwatwanich, vice guvernör i Chonburi och Suphaporn Seniwong, biträdande direktör för turistmyndigheten i Thailand (Pattaya Office), tillsammans med andra framstående gäster, kändisar och strålande modeller.

Herr Poramase uttryckte sin entusiasm över evenemanget och betonade att bikinistrandloppet var det största och mest sensationella strandloppet i Thailand. 5-kilometersloppet erbjöd priser värda över 300,000 XNUMX baht totalt, uppdelade i sex kategorier, inklusive bästa manliga och kvinnliga slutare, snyggaste löpare och till och med priser för det stiligaste bikiniteamet och den snyggaste kostymen.

Årets lopp syftade till att främja sportturism och locka både lokala och internationella turister till Pattaya, vilket bidrar till den ekonomiska revitaliseringen av regionen. Evenemanget lyckades positionera Pattaya som en främsta destination för turism, och uppmärksammade mer än 4,000 XNUMX löpare från hela världen, sa Mr. Poramase.

När solen gick ner på denna extraordinära händelse hade Pattaya inte bara bevittnat en otrolig uppvisning av atletiskhet utan hade också gjort ett kraftfullt uttalande om sin plats på den globala scenen. Pattaya International Bikini Beach Race är mer än ett glamoröst lopp; det är också en hyllning till enhet, mångfald och äventyrsanda.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.